torstaina, syyskuuta 15, 2011

Eniron uudistuneet sivut

Juuri äsken puhelimeni pirisi, enkä ehtinyt siihen vastaamaan. Minulla ei ole tapana soitella heti perään soittajalle, että tästä numerosta oli soitettu, vaan tarkistan ensin soittajan Enirosta tai Fonectasta.

Ilmeisesti olen ehtinyt viimeisen viikon aikana vastaamaan hyvin puhelimeen, koskapa huomasin Eniron sivujen muuttuneen viime kerrasta sitten oikein kunnolla!

Sivut olivat selkeät ja niissä oli houkutelevasti tekstikentät, joista numeron etsiminen kävi sutjakasti. Henkilöhaussa tuli tiedoksi ensin vain sijainti, josta ko. numerosta oli soitettu ja tarkemmat tiedot tulivat tuttuun tapaan kirjautumalla palveluun sisälle. Tämä on mielestäni ihan ok, mutta onko ihan ok, että noiden värikkäiden laatikoiden alla oli myös laatikko, jossa oli luettelo viimeisimmistä henkilöhauista - ihan siis henkilön nimi? Nimeä klikkaamalla näki kaikki haun tuottamat tulokset sijaintitietoineen ?!? Ovakohan henkilöhaussa olevat ihmiset halukkaita olemaan tuossa listassa? Ketä nimilista palvelee? Ehkä viimeisimmät yrityshaut olisi ollut osuvampi ja kaikkia osapuolia palvelevampi laatikko.

Minulle tuli kyllä vähän nyt sellainen olo, että jos kaipailen jonkun henkilön numeroa taidan hakea sen jostain muualta...

Ei kommentteja: