maanantaina, syyskuuta 19, 2011

CasCard - rahaa tarjouksista ja vinkeistä?

Joskus nettiä selatessa löytää ihan uusia juttuja, kuten tänään jolloin törmäsin suomalaiseen palveluun nimeltään CasCard . Tämän ilmaisen palvelun juoni on sellainen, palvelu etsii rekisteröityneelle käyttäjälle tätä kiinnostavia tarjouksia ja vinkkejä ja lähettää sähköpostitse/tekstiviestitse näistä infoa. Jokaiseen vinkkiin liitty ansio ja  tämän ansion kuittamaalla CasCard siirtää ilmoitetun summan käyttäjän omalle CasCard -tilille. Kun tilille on kertynyt 10 euroa ja käyttäjä on kertonut osoitetietonsa, lähetetään hänelle ilmainen Mastercard -kortti, johon tuo kerätty summa on tallennettu ja se on käytettävissä kaupoissa tavallisen pankkikortin tapaan.

Minulla ei ole CasCardista vielä juurikaan henkilökohtaista kokemusta, sillä rekisteröidyin tähän Kaleva-lehden kanssa yhteistyötä tekevään palveluun mielenkiinnosta vasta äsken. Esittelyvideon katseltuani CasCard-tililleni tupsahti 0,10 euroa. Toivottavasti tällainen uusi innovatiivinen palvelu saa jalansijaa Suomessa ja hyödyttää sekä mainostajia että mainoksen katsojaa.

EDIT 27.9.2011 Melko hiljaiselta tämä CasCard -sivusto vaikuttaa. Samat tehtäväehdotukset pyörivät päivästä pitkään. Voi siis mennä melko pitkä aika, että CasCard-tilille kertyy tuota10 euroa, jos milloinkaan...

Ei kommentteja: