perjantaina, elokuuta 11, 2006

Väliraporttia huollosta

Eilen soittelin huoltofirmaan tiedustellakseni, missä vaiheessa MacBookin huolto oikein on. Toivoin sieltä vastausta, että saisin sen jo viikonlopuksi kotiin. Vastaus ei ollut sellainen. Olivat eilen saaneet vasta varaosana uuden näytön koneeseeni, mutta emolevyt (ilmeisestikin) olivat loppuneet Applen varastosta, joten saanevat emolevyn liikkeeseensä vasta ensi viikolla. Kyllä tämä huolto nyt alkaa sitten venymään! Taitaa siis olla tyyppivika tämä MacBookkien sammuileminen ;-)

Aika mukavia nuo tuolla huoltofirmasas kuitenkin olivat, kun ottivat sen minun koneen mukana olleen "saattolapun" tosissaan ja tarkistivat, että onko docin alla oleva pystyviiva kuolleiden pikseleiden viiva. En ollut itse nimittäin asiasta aivan varma, mutta kun Hopeisessa omenassa sellaisesta puhuvat takuuhuollon piiriin menevänä vikana, niin ajattelin josko se minunkin viiruni olisi jotain sen tapaista - ja oli se.

Aikaa siis palaa ja siihen on asennoituminen, mutta toivottavasti kone tulisi sitten toimivana takaisin, eikä siihen tulisi enää mitään muita vikoja.

Ai niin vielä yksi ajatus, mikä erottaa Applet PC:stä. Applet säilyttävät melko hyvin jälleenmyyntiarvonsa. Olenkin vähän pohtinut, josko pyrkisin vaihtoautojen tapaan keinottelemaan itselleni aina uudenkarhean Applen vajaan vuoden välein. Se tapahtuisi siten, että laittaisin tämän nykyisen huollossa kuntoon laitetun MacBookkini myyntiin kuukautta paria ennenkuin siitä loppuu takuu ja sitten laittaisin vain jonkin saturaisen välirahaa ostaessani uutta Maccia...Vaan tuopa jää nähtäväksi. Ainahan kaikkea voi suunnitella...

Ei kommentteja: